tom1151 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Mój bojownik ma obgryzione płetwy,czy mu one odrosną czy zdechnie? akwa. 150l neon 6 bojownik 1 skalar 2 zmiennik plamisty 1 glonojad zbrojnik 1 molinezja 1 gupiki 3 brzanka mszysta 2 bojca wspaniała 2 mieczyk 2 otoski 2 może wiecie jaka rybka mogła my obgryść ten ogon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Więcej informacji! Jak bardzo obgryzione? Jaka obsada? Jak zachowuje się ten bojownik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom1151 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Więcej informacji! Jak bardzo obgryzione? Jaka obsada? Jak zachowuje się ten bojownik? bojownik ma obgryzione pół ogona i siedzi w rogu akwa. ale troche pływa (ociężale) i ma taki jaśniejszy obrzęk koło ogona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Bojownik ma chyba chorobę zwaną martwicą płetw... Spytaj się w sklepie zoologicznym a jak dobrze oceniam to kup lekarstwo i za tydzień odrosną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandrulka123 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 ja stawiam na to ze skalary mu obgryzly te pletwy... jesli tak to odrosna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupeRyba;) Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ja też miałam bojownika z obgryzionymi płetwami i od tego zaczeły mu sie wszystkie chroby najpierw ta martwica a potem ospa rybia;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 wiesz co brzanki ci je napewno obgryzaja bo mialam ten sam problem bo kupilam 3brzanki i bojownika to mi tak obgryzaly ze musialam ich sie pozbyc po paru dniach mi zdechl bojownik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts