bimekAKWA Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Witam. Mam zamówiony baniak 73 litry wymiary 97x30x25 i mam filtr aqueal fan 2 plus w akwarium 54l które funkcjonuje, oraz posiadam jeszcze dwa filtry aquaela fan 1 plus. Pytania: 1.Czy filtr aquael mogę przyczepić poziomo (-) o tak czy to zaburzy to jakoś jego pracę ? 2.Czy mogę zastosować te dwa mniejsze filtry lub kupić Kaskade x2 HBL501 wiem że chińczyk ale zawsze mniej miejsca z akwarium zabierze. Che mieć w tym akwa takie ryby: 1+2 Bojownik 15 Razbora klinowa 6 Kirys spiżowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 1.Czy filtr aquael mogę przyczepić poziomo (-) o tak czy to zaburzy to jakoś jego pracę ?Możesz. Tyle, że jedyną wadą jesto to, ze to nie będzie tak fajnie wyglądać. Sam tak robiłem i nic się złego nie działo. 2.Czy mogę zastosować te dwa mniejsze filtry lub kupić Kaskade x2 HBL501 wiem że chińczyk ale zawsze mniej miejsca z akwarium zabierze.Lepsza moim zdaniem będzie kaskada. Che mieć w tym akwa takie ryby: 1+2 Bojownik 15 Razbora klinowa 6 Kirys spiżowy Obsada nie najgorsza tyle, że: samiec bojownika może być agresywny wobec innych ryb. Kirysy i razbory ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts