Aoime Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Witam. Niedawno kupiłam bojka w sklepie, przechodzi kwarantannę przed wpuszczeniem do zbiornika. Wczoraj zauważyłam, że ma ospę. Podałam mu CMF Tropicala na ospę i podwyższyłam temp. na 31 stopni (więcej nie można ;(). Zauważyłam, że plamki prawie zniknęły,ale ma dziwne gardziołko. Czy to normalne u wszystkich bojowniczków? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio2 Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Chodzi co o taka pianę?Bojowniki rozmnażają się w większych temperaturach i pewnie tylko zbudował gniazdo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Nie, o to "gardziołko". A dokładniej o jaśniejsze zabarwienie gardła niż reszty ciała. To normalne czy bardziej choroba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Można zamknąć, otrzymałam odpowiedź prywatną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts