martesso Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Chciałbym abyście zaproponowali dla mnie fajną obsadę do akwa 112l. chciałbym aby tam na pewno znalazły się: Mieczyki 2+1 ( samica samiec) bocja tygrysia Co mi zaproponujecie. Pamiętajcie że rybki tj mieczyki się rozmnażają szybko więc aby z rybami nie przesadzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Martesso, pytasz się o obsadę i na wstępie upominasz? Nie wypada. Może Meeka? PS. Błagam zmniejsz ten podpis. Podpis to podpis.. nie powinien zajmować więcej miejsca niż post, bo inaczej tragicznie się czyta tematy. To w sumie apel do wielu osób... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martesso Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Nie ja wolę takie standardowe czyli neon czarny/ innesa, tylko nie wiem jakie ilości. Zadam jeszcze pytanko jak szybko rośnie mech jawajski? mnie więcej cm na tydzień? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia_XD Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Może gupiki, neonki lub molinezje??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts