sabat5 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Witam forumowiczów. Pewnie niektórzy z was zastanawiają sie nad tym czym przykryc swoje akwa. Najtańsze na rynku obudowy z ABS kosztuja ok 140zł na akwa 100x40. Otóż jest mozliwośc kupienia pokrywy z Bardzo wytrzymałego plastiku(czarnego) o standardowych wymiarach. Mam na mysli podstawki pod akwarium, Są estetyczne i tanie bo ja zapłaciłem 40zł (100x40). Mozna w tym bardzo łatwo zamontowac świetlówkę. Jest to na pewno przyzwoita alternatywa dla drogiej pokrywy z abs'u. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 też nad tym myślałem bo koszt do mojego akwa 110X45 nie jest zbyt przyjemna, juz masz zrobione? jak tak wyślij zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Kurde że ja na to nie wpadłem "_" Wrzuć fotki , jak masz zrobione.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabat5 Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 kurcze nie mam czym zrobic fotki... ale wygląda niexle. Jak załatwie jakis aparat to wrzuce zdjęcia na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Czekamy czekamy, popytaj na pewno ktos z Twojego "otoczenia" posiada taki przedmiot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr0m Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Chodzi Tobie o takie coś ? http://www.rybarium.pl/z/y/11223_.jpg?rand=766378761 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 jeżeli tak to wygląda, jak podał poprzednik to świetlówki rzeczywiście jest gdzie montować ze cztery by weszły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts