Jaco90 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Witam Mam jedno pytanie dotyczące kraba wampira ;p Czy on się nadaje do akwarium towarzyskiego z rybami?? Widziałem jeden post na jakimś forum , z wielkim zdziwieniem że taki krab jest w akwa z rybami , a w zoologicznym powiedzieli mi że bez problemu się nadaje do akwarium towarzyskiego. Po której stronie leży prawda? Ewentualnie jest jakaś inna odmiana co się nada do takiego akwarium lub inne zwierzątko? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Nie nie nadaje się do ogólniaka Krabów sie nie łączy z rybami Wyjątkiem są akwaria morskie Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Gaweł zmieniłeś kolor na niebieski i nie wiesz,że się łączy?Rybki jako pokarm dla kraba Jak chcesz takiego wampirka to zrób mu osobne akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco90 Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Aha Czyli inna prawda. A jest jakiś krab czy inne zwierzątko do takiego akwarium ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Krewetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco90 Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 A coś innego;>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Raczej nic innego się nie nada.Poza tym dla krabów robi się zazwyczaj specjalne akwario-terraria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts