konik morski Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Morszczaki gdzie sie zaopatrujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snocho Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Sprzęt - tam, gdzie taniej. Jeśli chodzi o zwierzaki to głównie Reef Shop, bo mam blisko. Powinieneś rozejrzeć się za sklepem w Twojej okolicy, bo zakupy zwierzaków i skały dużo lepiej jest robić osobiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik morski Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Witam, rzut beretem bo w Bielsku otworzyl mi sie niedawno sklep Skrzydlica wiec musialem go sprawdzic i mysle,ze bede tam stalym klientem po pierwsze dlatego,ze mam blisko a po drugie maja spore zaopatrzenie jak na nowy sklep, takze polecam wszystkim ze Slaska poza tym wiadomo,ze net jest podstawa w zakupie sprzetu itp cos ktos jeszcze poleci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts