Lukasz-odkrywca Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Hej , jak w temacie jak to rozpoznać ? I moje 2 pytanie czy testy JBL 6w1 lub 5w1 wystarczą na początek ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Samica jest większa i posiada promienie na płetwach piersiowych. Teoretycznie wystarczy ale np. Ph pokazywał mi 6.8 a gdzy zmierzyłem kropelkowym okazało się że jest 7.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Aha dziękuję i mam jeszcze pytanie czy udałoby mi się je rozmnożyć w zwykłym zawieszanym kotniku .Nistety nie mam drugiego akwarium . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 W kotniku to to ich nie rozmnożysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 AHA, a jeśli złożą ikrę w kokosie, a potem młode wypłyną to moge je tam wrzucić ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 AHA, a jeśli złożą ikrę w kokosie, a potem młode wypłyną to moge je tam wrzucić ?? Młode do kotnika możesz wrzucić. I pytanie jak tam twoja tanga ?? To chyba nie ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 AHA, a jeśli złożą ikrę w kokosie, a potem młode wypłyną to moge je tam wrzucić ??Szczerze wątpię, żeby ikrę złożyły w kokosie. Raczej przyklejają ją do szyby lub bardzo dobrze chowają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 To wątp dalej, ja widziałem już taki przykład kiedy złożyły w kokosie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Całą ikrę w kokosie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebax Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Ma ktoś może fotki do porównania samca i samicy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Dokładnie jak mówi Sebax ma ktoś je ?? mod.- Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohan8 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Wystarczy poszukać Zdjęcia z forum Samica Samiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts