allexii Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Witam Mamy welonkę, ma odpowiedni temperaturę i zbiornik nie jest trzymana z innymi rybkami. Na jej ciele pojawiły się białe kropki wiemy że to ospa, gorsze jest jednak to że miedzy oczkami wyszła jej czerwono-biała plama coś na kształt ropy, co to może być ? Zakładaj tematy w odpowiednich działach. mod.Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Podaj podstawowe informacje o zbiorniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Mamy welonkę, ma odpowiedni temperaturę i zbiornik nie jest trzymana z innymi rybkami. To znaczy jaki? Wrzuć fotkę ryby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allexii Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 60l temp 22 stopnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 60l temp 22 stopnie... Zdecydowanie za mało na welona. Tak czy inaczej fota jest potrzebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allexii Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Nie udało mi się wyraźniej zrobić zdjecia jak to Link to comment Share on other sites More sharing options...
skn87 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Mój kirys kiedyś miał to samo i padł po kilku dniach. Myślałem, że to jakiś krwiak. Poza tym welony lubią troszkę chłodniejszą wodę i większy zbiornik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts