krzysiek-- Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 witam ja mam pytanie związane z rozmnażaniem Kirysków to tak: -czy je trzeba oddzielić do osobnego akwa(jaki litraż) -jakie roślinki dać do akwa -kiedy je można rozmnażać (jaka pora roku) -czy jest to trudne Pomóżcie proszę nie potrzebuje słów krytyki po prostu chcę się dowiedzieć jak to się robi i czy jest trudno P.S moje kiryski mają prawie 4 lata czy nie są zbyt stare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Może trochę własnej inicjatywy http://forum.superakwarium.pl/kiryski-corydoras-brochis-kompendium-wiedzy-t38206.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek-- Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 a nie są za stare mają prawie4 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 a nie są za stare mają prawie4 lata Raczej nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts