kamil-98 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Chciałbym abyście mi pomogli w wyborze roślinek do mojego akwarium, mam już dużo nurzańca , podobają mi się roślinki takie jak Żabienica Blehera , Anubias Bartera , moczarka,gałęzatka , mech jawajski itd , liczę na sugestie jakie jeszcze roślinki mogę dokupić aby one komponowały się z moją obsadą i nurzańcem , oświetlenie 2X30W , mam ograniczony fundusz tzn jakieś 180 zł ale 80 zł chcę przeznaczyć na korzenie , z góry dziękuje . obsada : - skalar 1+1 -gurami mozaikowe 1+2 - p.ramireza 1+1 - kiryski 6 - otoski 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Przy tym oświetleniu coś z cieniolubnych lista-roslin-cieniolubnych-t9355.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil-98 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Czy mógłbyś mi jakieś roślinki polecić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts