LOLBS Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 MAMA akwa 200L Chciałbym mieci obsade: 1trzcinak 8 kirysów spirzowych. 3 kiryśniki. 1 sum rekini. 2 brzanki rekinie. 2 barwniki. 1 motylowiec. 1 duch amazoni. 4 bocje wspaniałe. 4 kosiarki. 1labeo. 4 zbrojniki niebieskie i 4 złote. 2 molinezie rzaglopłetwe i 3 ostrouste. 1 opaczek. Morze tak być. Edit:A i jeszcze 2 drewniaki. mod: proszę o edytowanie postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 MAMA akwa 200L Chciałbym mieci obsade: 1trzcinak 8 kirysów spirzowych. 3 kiryśniki. 1 sum rekini. 2 brzanki rekinie. 2 barwniki. 1 motylowiec. 1 duch amazoni. 4 bocje wspaniałe. 4 kosiarki. 1labeo. 4 zbrojniki niebieskie i 4 złote. 2 molinezie rzaglopłetwe i 3 ostrouste. 1 opaczek. Morze tak być. Hej moze i 200 l to duzo ale nie róbmy zupki rybnej ... 2 trzcinak 8 kirysów spizowych.. 6 barwniaków. 4 bocje wspaniałe. 4 kosiarki. 2 zbrojniki niebieskie ja bym zrobiła taką obsade NIe załamuj mnie !! jesli zalezy ci na dobrze rybek to ich tyle nie kupuj !! obsada ktorą ci podałam bedzie odpowiednia w 100 % !!! A przelicznik 1 cm ryby na 1 litr wody jest zły !! nie przelicza sie tak ...Aha i radze poczytac troche o rybach ... AHA I EDYTUJ POSTY !!! ja takze zakładam 200 l zajrzyj w moj temat moze ci sie przyda ... viewtopic.php?f=39&t=4918 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 A i jeszcze 2 drewniaki. Jednego półdziobka z czarnym dziobem rosnie 8 ci wengorka ciernistego. stanowczo z dużo tych ryb,wyszło mi 46 szt. istny misz masz,lepiej to dokładnie przemyśl Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLBS Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 shaniqa10 a jak takom obsade se kupie to bende miał identyko jak mujj wujek no muj wujek ma akwa 240 l ale ma takie same ryby jakie bende chcial mieci no ma zamiast 2 brzanek rekinich 6 . I ma akwa czysciutkie bez glonuw a go niemył przez 6 mies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 trzciniaki podrosną to będą miały wyżerke:) hehe. dasz taką obsade to polowa ci zniknie nawet nie bedziesz wiedzial kiedy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 nie rób błędów ortograficznych,jest coś takiego jak słownik Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 shaniqa10 a jak taką obsade sobie kupie to bede miał identyko jak mójj wujek no mój wujek ma akwa 240 l ale ma takie same ryby jakie będe chcial mieci no ma zamiast 2 brzanek rekinich 6 . I ma akwa czysciutkie bez glonów a go niemył przez 6 mies. No to gratuluje wujkowi doświadczenia w akwarystyce Dziwie sie ze te ryby jeszcze żyją !! Jesli wiesz lepiej to po co wypowiadasz sie na forum ...najgorsze jest to ze ucierpia na tym biedne rybki Obsada : 8 kirysów spizowych.. 6 barwniaków. 4 bocje wspaniałe. 4 kosiarki. 2 zbrojniki niebieskie Koniec kropka !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLBS Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 adrlic trzcinaki nie zjedzom ryb kture wymieniłem bo muj wujek ma trzcinaka 35 cm i nie tyka neonuw wystarczy mu dawaci 2 razy dziennie kostke ochotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybka123 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 weź nie rób takich błędów ortograficznych!! bo aż kole w oczy.... co do rybek się nie wypowiem bo nie mam jeszcze dużego doświadczenia, ale posłuchaj się naprawdę kolegów z forum którzy się na tym znają i zrób tak jak oni ci proponują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts