pawel1997 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Czy można takie coś włożyć do akwarium po spreparowaniu, czy nie będzie gniło?: http://tablica.pl/oferta/galezie-ozdobne-IDEdCW.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drazekas Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Mam podobne gałązki w domu (oczywiście w wazonie ) i to jest normalne drzewo tak wiec może ci zacząć gnić. A poza tym co to za pomysł żeby takie coś pakować do akwarium według mnie nie będzie to ładnie wyglądało. A nienormalne drzewo nie gnije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Mam podobne gałązki w domu (oczywiście w wazonie ) i to jest normalne drzewo tak wiec może ci zacząć gnić. A poza tym co to za pomysł żeby takie coś pakować do akwarium według mnie nie będzie to ładnie wyglądało. A nienormalne drzewo nie gnije? A ja zapytam was oboje: Które drzewo nie jest normalne? Do autora tematu: Te gałęzie jak najbardziej nadają się do akwarium i powiem więcej całkiem ciekawie wyglądają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra0619 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Według mnie takie gałezie nie będą ładnie wyglądały w akwarium. One bardziej nadają się do wazonu. No i mogą być pofarbowane co by mogło zaszkodzić rybom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drazekas Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 No wiesz teraz to wszystko chińskie jakieś plastikowe może być czy coś xD Ale nie zmieniajmy tematu. nemo130: Jeszcze jeden taki wpis i potraktuję to jako spam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Wiec konkretnie -są to gałęzie wierzby. Co do tego jak wyglądają w akwarium,to już rzecz gustu,ale o tym się nie dyskutuje. Mam je w swoim akwa. I o ile nie są polakierowane,to można stosować je do dekoracji zbiorników. Coś jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts