kamil1124 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 moze ma ktos filtr denny pod zwirkowy czy dzieki niemu nie trzeba co tydzien czyscic dno odmulaczem prosze o rade 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyszu18 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 ja osobiscie nie mam, ale podobno i tak trzeba czyscic tylko mniej. a jezeli ci sie zapcha to musisz caly zwir wyjmowac... jak dla mnie jest to troche... bez sensu? tak, to dobre okreslenie. lepiej kupic mocniejszy filtr zewnetrzny ja tak zrobilem w moich 54 litrach i mam dosc mocna nadfiltracje, co jest wskazane przy mojej ilosci ryb, ktorych mam za duzo... a filtry zewnetrzne rozne byly opisywane, wiec polecam search.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Ja słyszałem ze pomaga to utrzymać większą czystość w akwarium ale tak jak kolega wcześniej napisał jest z tym wiele problemów. Uważam że lepiej zainwestować w wydajny fioltr wewnętrzny lub zewnętrzny niż w denny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts