Oceano Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Witam koledzy. Bezskutecznie poszukuję oprawek T5 do jarzeniówki 8w. Może ktoś kojarzy namiar na model który przypominał by oprawkę z poniższego zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 a jak ci powiem że mam takie w ilości sztuk 8 to będziesz zainteresowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceano Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 a jak ci powiem że mam takie w ilości sztuk 8 to będziesz zainteresowany? Zainteresowanie moje zostało wzbudzone Czy możesz napisać w jakim stanie są te oprawki i czy jest to faktycznie taki sam model jak ten, który pokazałem? Ewentualnie pytam też co musiał bym uczynić, aby wejść w posiadanie kilku z nich? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszczcyc Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Hej Poszukaj tu zoolight.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us jAK JESTES ZAINTERESOWANY TO CHETNY JESTEM NA JAKIES ROSLINKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceano Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 jAK JESTES ZAINTERESOWANY TO CHETNY JESTEM NA JAKIES ROSLINKIMasz ci los Jak byśmy rozmawiali kilka dni wcześniej, to pewnie zrobili byśmy wymianę na roślinki, ponieważ mam teraz remont, przemeblowanie i chyba do tego wymienię jeszcze co najmniej jedno akwarium, a że potrwa to wszystko kilka tygodni, to wydałam znajomym całą roślinność łącznie z rybkami, bo i akwaria musiałem na ten czas osuszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts