skalar2 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Hej Chciałbym zapytać czy istnieje może program (albo coś innego), aby móc wirtualnie zaaranżować nasz przyszły zbiornik?Oczywiście można sobie rozrysować na kartce papieru co gdzie ma być, ale nie będziemy wiedzieli jaki jest końcowy efekt wizualny. Np. jak na kartce oznaczymy symbolem napowietrzacz to nie będziemy wiedzieli jak bąbelki będą mieszały się (wyglądały) z tłem itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Był już gdzieś tutaj temat taki. nie będziemy wiedzieli jak bąbelki będą mieszały się (wyglądały) z tłem itd. Hmmm o co tu chodzi? :zamieszany: Ja osobiście jestem zdania, że żaden program nie zastąpi wyobraźni, serio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Prosze bardzo... http://www.theaquatools.com/aquasketcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts