Shirkaan Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Witam. Jestem tutaj nowy , a więc jeśli temat jest założony nie tak gdzie trzeba proszę o przesunięcie. Mianowice : Posiadam filtr wewnętrzny Aqua Szut Super Mini 280 ( akwa 25 l ) . Mam wrażenie , że coś jest nie tak ! Filtr jak by się zatyka , przestaje natleniać wodę , tak jakby robił to " cyklicznie " Proszę o pomoc . I ogólnie co sądzicie o tego typu filtrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Mam ten filtr lecz nie polecam po paru dniach przestał napowietrzać ale ogólnie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyszu18 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 pewnie masz te wate filtracyjna co byla w komplecie? wymien ja, one szybko sie zatykaja moze jakas gabka? ;] pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirkaan Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Jest gąbka . Dzięki za radę . PS: Panowie , na prawdę profesjonalna pomoc . Wielki + ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 pewnie masz te wate filtracyjna co byla w komplecie? wymien ja, one szybko sie zatykaja moze jakas gabka? ;] pozdrawiam Mam gąbkę ale odnalazłem problem... wężyk się przedziurawił Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyszu18 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 no i po klopocie temat do zamkniecia :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts