Amelia Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 6 neon innesa 2 otoski 3 kiryski spiżowe 2 platki 1 zbrojnik nieb.(do oddania) 4 krewetki RC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Oddać kiryski dokupić 4 albo 5otosków kilka krewetek dokupić chociaż 4neony i możesz kupić jeszcze max dwie platki . I w tym akwa nie zmieści ci się już nic wg mnie Nie pisze o zbrojniku bo już wiesz ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Zrób tak jak wyżej napisano tylko kup aby platek było 1+3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Chyba że ma akurat dwie samice to wypadło by kupić samca i samice 1+3 standart wtedy by był Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Chyba że ma akurat dwie samice to wypadło by kupić samca i samice 1+3 standart wtedy by był mam 2 platki ale nie wiem czy to samce czy samice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 A wymiary akwarium? Bez tego nie da się określić najlepszej obsady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 wymiary 60\40\25 panoramiczne więc może być około 28cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcda-p Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 10-12x neon innesa 6-8x otosek 4x RC 1+2x platka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 10-12x neon innesa 6-8x otosek 4x RC 1+2x platka Podobają mi się Razbora klinowa czy mogę 6 neon innesa 6 razbora klinowa (jeżeli nie to dlaczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 (jeżeli nie to dlaczego Dałbym jedną większą ławicę. Takie ryby lepiej czują się w większej grupie. Poza tym ładniej to wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 (jeżeli nie to dlaczego Dałbym jedną większą ławicę. Takie ryby lepiej czują się w większej grupie. Poza tym ładniej to wygląda. Skąd wiesz że lepiej się czują w większym stadzie moje 6 neonków śmiga po całym akwarium i wyglądają na zadowolone(tylko tak pytam ) Ale czy mogę mieć te razborki 6szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Skąd wiesz że lepiej się czują w większym stadzie moje 6 neonków śmiga po całym akwarium i wyglądają na zadowolone(tylko tak pytam ) Ale czy mogę mieć te razborki 6szt. Chodzi tutaj o miejsce do pływania. Dwie ławice, będą mieć mniej miejsca niż jedna, prawda? A co za tym idzie ładnie będzie wyglądała jedna większa ławica płynąca przez akwarium. Daj lepiej więcej Neonek. 10 Neon Platka lub Gupik 1+2 Kirys Pigmej 6 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycu Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Zaraz będzie że się czepiam ale (paletki w 60l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Zaraz będzie że się czepiam ale (paletki w 60l) Jak ktoś nie odróżnia platki od paletki to nic dziwnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycu Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Sory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts