shaniqa10 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Poniewaz jest spis roślin NIEakwariowych ja postanowiłam zrobić akwariowych Temat poświęcony temu aby nie było tematów np. : Rozpoznajcie moją roslinkę .Teraz sam bedziesz mógł ją rozpoznać Źródło: http://www.superakwarium.pl/rosliny-akwariowe-c13.htmlINFORMACJA : WSZYSTKIE POSTY BĘDĄ USUNIĘTEAlternantera Reineckego (reineka)Amania senegalskaAmania wysmukłaAnubias BarteraAnubias karłowatyAnubias niskiBakopa drobnolistnaBakopa karolińskaBarklaja długolistnaBlyksa japońskaBolbitis HeudelotaChrzan wodnyDębówka meksykańskaGrążel japońskiGrzybień egipski (Lotos tygrysi)Grzybieńczyk bananowyGymnokoronis dębolistnyHemiantus zwyczajnyHeterantera paskowanaHottonia nastroszonaJaszczurzec pochylonyJęzycznik australijskiKabombaKrynia pływającaKrynia rzemieniolistnaKrynia tajlandzkaLagenandraLileopsis Brazylijski ( Trawka Brazylijska )Lileopsis nowozelandzkiLimnobium rozłogoweLimnofila bezszypułkowaLimnofila wodnaLudwigia (repens)Marsylia czterolistnaMech jawajskiMech wodny zdrojekMikrozorium oskrzydlone (skrzydlate)MoczarkaNadwódka dębolistna (szerokolistna)Nadwódka trójkwiatowaNadwódka wąskolistnaNadwódka wielonasiennaNurzaniecOnowodek BoivinaOnowodek kędzierzawyOnowodek kłęczowyOnowodek madagaskarskiOnowodek olbrzymiOnowodek pofałdowanyPeplis dwupręcikowyPistia rozetkowaPonikło igłowateRogatekRotala okrągłolistnaRotala WallichaRotala wspaniałaRóżdżyca rutewkowataRzeżucha lirowata (japońska)RzęsaSalwiniaStroiczka szkarłatna (Lobelia czerwona)Strzałka pływającaStrzałka szerokolistnaTatarak karłowatyWąkrota białogłowaWąkrota zwyczajnaWgłębka wodnaWywłócznikhttp://www.holenderskie.nazwa.pl/galerie/egeria-densa-moczarka-ar_526.jpgZwartka (kryptokoryna) GraffithaZwartka (Kryptokoryna) retrospiralnaZwartka aponogetonolistnaZwartka BeckettaZwartka białaZwartka drobnaZwartka malajskaZwartka orzęsionaZwartka sercolistnaZwartka skręconaZwartka WallisaZwartka WendtaŻabienica BleheraŻabienica czterożebrowaŻabienica delikatnaŻabienica drobnokwiatowaŻabienica GrisebachaŻabienica ocelotowataŻabienica sercolistnaŻabienica wielkaŻabienica wielkolistna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator adminnew Posted March 1, 2009 Administrator Share Posted March 1, 2009 Podklejam temat, zamykam i dodaję źródło zdjęć do pierwszego posta. Jeżeli ktoś będzie chciał dodać więcej roślin pisać do mnie przez PW a odblokuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts