seliga Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Jak wiadomo bojownik jest agresywny.. ale tylko wobec innych bojowników? Mam dość hmmm.... dla niektórych zapewne głupie pytanko.Czy bojownika NIE powinno się trzymać z którąś z tych ryb? gupik mieczyk hallera skalar ( młody około 6 cm długości) molinezja danio pręgowany neon inessa pielęgniczka ramireza zbrojnik niebieski prętnik karłowaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalord20 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Może rekreacyjnie przystrzyc innym rybkom ogon, takim jak gupik, neon czy danio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrabia Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Proszę tu jest katalog ryb które mogą być z bojownikiem http://www.bojownik.pl/index.php?showtopic=2316 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio2 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Może rekreacyjnie przystrzyc innym rybkom ogon, takim jak gupik, neon czy danio. Chyba neony i danio jemu przynajmniej u mnie tak było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seliga Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Proszę tu jest katalog ryb które mogą być z bojownikiem http://www.bojownik.pl/index.php?showtopic=2316 Bardzo mała ta lista, myślę że to z powodu braku wiedzy tego kto ją pisał a nie z tego powodu że bojownik jest agresywny, np. co do ramirezy to jestem na 100% pewien ( tylko do niej ) bo widziałem ją w zoolągu z bojownikiem ( przynajmniej bojek był trzymany w zwykłym akwa a nie w jakimś kubku ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Bojownik będzie agresywny w stosunku do prętników i gupików z tymi rybami z mojego doświadczenia nie można łączyć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariz_ona Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Bojownik będzie agresywny w stosunku do prętników i gupików z tymi rybami z mojego doświadczenia nie można łączyć .Ja powiem tak, mi się trafił bojo leniuch, gupiki były i ogony miały całe, neonki w całości, a czasem to nawet krewetki go masowały... więc zależy na jakiego trafisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts