AnubiS Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Wygotowalem kokosa 10 minut w wodzie z małą iloscia soli kilka razy ale mniedzy gotowaniami byl on uzywany a to stał w piwnicy i teraz znowu go wygotowałem i jak go wyciagnałem ostudziłem i tarłem nim o rękę to brudzil mi reke ? czy to sie nadaje do użytku? Powiem jeszcze że nie barwił wody bardzo w czasie gotowania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
troja1410 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Pewnie jeszcze dłuższy czas tak będzie nie ma czym się martwić.Mimo,że wody nie barwi to gdy potrzesz może coś tam zostawiać,moje też tak mają Jeżeli jakiś czas leżał w piwnicy to wygotuj dla pewności przed włożeniem do akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnubiS Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Wygotowałem 10 minut już lecy w zbiorniku i czeka na jakieś pielęgniczki ale nie moge sie zdecyowac na jakie^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
troja1410 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Ciężko coś doradzić bo nie wiem nic o akwarium jakie posiadasz ani o upodobaniach.Możesz też założyć taki temat i pewnie ludzie coś podpowiedzą.Od niedawna sam zakochałem się w pielęgniczkach:)W tej chwili mam A.agassiza oraz dzikusy A.gibbiceps możesz podejrzeć.Dochowałem się też pierwszego potomstwa u Agich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts