Yorkowa2108 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Mam 1 gupika samicę + 24 (w nocy mi się urodziły) młode 10 neonów inessa Planuję jeszcze dokupić samca prętnika karłowatego (czy może być jeden prętnik, wraz z innymi rybami?) i parę (ile jeśli mogę mieć?) krewetek RC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Mam 1 gupika samicę + 24 (w nocy mi się urodziły) młode 10 neonów inessa Planuję jeszcze dokupić samca prętnika karłowatego (czy może być jeden prętnik, wraz z innymi rybami?) i parę (ile jeśli mogę mieć?) krewetek RC Młode musisz oddzielnie trzymać, bo samica je zje, do tej samicy dokup jeszcze dwie i samca. neonki moga być. Prętnika nie można samego. RC na razie ok 10, później się namnożą, więc będzie ich więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkowa2108 Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 Ja narybek trzymam w kotniku, jak podrosną to "wrzucę" je do akwarium. A można parę (1+1, a nie kilka) prętnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneta18 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 prętniki dobierają się w pary, więc parka wystarczy nie musisz miec stadka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 prętniki dobierają się w pary, więc parka wystarczy nie musisz miec stadka. Prętniki powinno się trzymać w haremach a nie w parach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkowa2108 Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 prętniki dobierają się w pary, więc parka wystarczy nie musisz miec stadka. Prętniki powinno się trzymać w haremach a nie w parach. To w końcu jak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 prętniki dobierają się w pary, więc parka wystarczy nie musisz miec stadka. Prętniki powinno się trzymać w haremach a nie w parach. To w końcu jak! W heremach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Yorkowa, ile jeszcze założysz tematów o obsadzie swojego akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkowa2108 Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Ja mogłabym założyć nawet ze 100 byle mieć tylko dobrą obsadę. Nie chce męczyć ryb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts