6max7 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Witam Chcę zamówić kilka rzeczy do akwarium ze sklepu RoślinyAkwariowe.pl Sa to: Podłoże AquaSubstrat ll+ (x2) EasyCarbo (500ml) Glossostigma elatinoides (1 koszyk) Alternanthera Splendida (1 koszyk) Cena bez przysyłki to 189,91zł a z kurierem to 203,90zł Z tego co wiem to są tam również dodatki za 1zł w zależności za jaką kwote kupuję towar Tylko czy do tego przedziału mam doliczyć koszty wysyłki czy nie?? Możecie mi podpowiedzieć co mógłbym wziąć za te 1zł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Możesz wziąć jakąś roślinkę. Ja np. wziąłem ....hmm jak to się nazywa...siatkę do łapania rybek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Ja zastanawiam się nad: Hygrophila siamensis Ceratopteris thalicroides Bacteria Habitat - wkład filtracyjny i nad nawozami. Mam CO2, easy carbo, awua gainer nie wiem czy czymś jeszcze nawozić. Mod.Janusz---Następnym razem pójdzie ostrzeżenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Oszalałeś. Ten sklep ma chyba najwyższe ceny w Polsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 A znasz jakiś tańszy?? Mod.Janusz--Z takimi rozmowami to proponuję się przenieść na czata albo pisać na PW. Jak dla mnie spam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abstract Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Tu szukaj niskich cen http:...................................................... Mod.Janusz---A ty sobie w regulaminie poszukaj ,za co dostajesz ostrzeżenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemok96 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Może PLANTICA? http:.......................................... Mod.Janusz---I ty sobie przypomnij część regulaminu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Belio nie ma Glossostigma elatinoides a plantica nie ma Alternanthera Splendida Chciałbym, żeby wszystko zakupić razem bo wtedy płacę 1x za wysyłkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek123 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Powiem że PLANTICA na allegro ma naprawdę tani towar, a za wysyłkę płacisz tylko raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abstract Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Sprawdziłem 2 podane przez Ciebie rośliny i są one dostępne (i tańsze niż na roslinyakwariowe.pl) na aquariumsklep.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Niestety minus jest taki, że za rośliny trzeba osobno płacić za wysyłkę z podwójną opłatą za wysyłkę wyszło 199zł xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts