Alalicja Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Witam . Chciałabym zakupić 2 welony i zastanawiam się gdzie w Głogowie może znajdować się sklep zoologiczny ze zdrowymi rybkami i dobrze zadbanymi . Proszę o odpowiedź (może być również w Lubienie w galerii Cuprum Arena) . :kwiaty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Może tu coś znajdziesz http://forum.superakwarium.pl/viewtopic.php?f=11&t=12595&st=0&sk=t&sd=a&start=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefu Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 LOL? O ile dobrze zrozumiałem - jeszcze nie kupiłaś ryb i już szukasz domu dla narybku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alalicja Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 LOL? O ile dobrze zrozumiałem - jeszcze nie kupiłaś ryb i już szukasz domu dla narybku? Wolałabym dowiedzieć się wcześniej , gdzie ewentualnie mogłabym oddać narybek niż dowiadywać się o tym na ostatnią chwilę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 LOL? O ile dobrze zrozumiałem - jeszcze nie kupiłaś ryb i już szukasz domu dla narybku? Wolałabym dowiedzieć się wcześniej , gdzie ewentualnie mogłabym oddać narybek niż dowiadywać się o tym na ostatnią chwilę . Do zoologa możesz, możesz wystawić ogłoszenie np.tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts