shaniqa10 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Hej kupiłam nowe akwa 25 l sprawdzałam tematy dotyczące 25 l ale nie znalazłam informacji czy w 25 l moga byc pielegniczki ramireza lub kakadu .. dlatego załozyłam nowy temat i tu pytanie : czy w 25 l moga byc pielegniczki ramireza (parka) albo kakadu (harem) ??? jesli tak to co jeszcze do nich ?? z góry dzieki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 No właśnie? Ciekawe pytanie tęż czekam na odp innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martha Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Wydaje mi sie ze akwa 25l to za mało na ramirezki albo kakadu. Do nich co najmniej 54l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krewetka Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 a samca i samice barwniakow czerwonobrzuchych mozna?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ale na 1 sztukę ramirezy lub kakadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syren1 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 w 25 litrach 1 bojownik krewetki nic więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 w 25 litrach 1 bojownik krewetki nic więcej Właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 w 25 litrach 1 bojownik krewetki nic więcej ale ja nie chce bojownika i krewetek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonek Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 2 kakadu i 2 pielegiczki moga byc.....tylko najlepiej jak najmniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 2 kakadu i 2 pielegiczki moga byc.....tylko najlepiej jak najmniejsze No ale chyba nie myślisz że razem i te i te ? Poza tym kakadu musi być 1samiec+2samice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 kakadu jak już to harem a to drugie to pielegniczki ...?? chodzi ci chyba o ramireza nadal prosze o odpowiedzi na moje pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 kakadu jak już to harem a to drugie to pielegniczki ...?? Zależy gdzie, ale tak ogólnie to nie aż tak bardzo... Do kakadu i ramirezy pasują neonki i kirysy panda... (bo to ten sam biotop...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Hej kupiłam nowe akwa 25 l sprawdzałam tematy dotyczące 25 l ale nie znalazłam informacji czy w 25 l moga byc pielegniczki ramireza lub kakadu .. dlatego załozyłam nowy temat i tu pytanie : czy w 25 l moga byc pielegniczki ramireza (parka) albo kakadu (harem) ??? jesli tak to co jeszcze do nich ?? z góry dzieki za odpowiedzi Kakadu oraz ramirezy potrzebuja wiecej przestrzeni. 25 litrow to o polowe za malo. Na harem bojownika wspanialego tez troche malo - samice beda zagonione. Do 25 litrow do wyboru po 6: neony, bystrzyk amandy, zwinnik jarzeniec, razbory hegla, karlowate, boreanskie, kardynalek chinski, babka złota, drobniczka jednodniówka, gupiki, bojowniki bezbronne. A na dno kiryski sierpoplame na przyklad z 4 sztuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 ok dzieki NirwAniu najbardziej spodobał mi sie zwinnik jarzeniec , babka złota , i drobniczka jednodniówka a czy mogłaby być razbora klinowa ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykolski Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Cięszko powiedziec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatuszek100 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 A ile kardynałków chińskich można trzymać w 20l???? Proszę o szybką odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Razbora klinowa jest juz troszeczke za bardzo wymagajaca co do przestrzeni zyciowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts