mundi Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Witam,mam do was pytanko- mam paletki od niedawna i wpadł mi pomysł żeby dokupić do nich gupiki, z racji tego że mnożą się łatwo,cały czas byłby świerzy pokarm dla palet.Jak jestem w błędzie to mnie WYPROSTUJCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 mój kumpel takie coś dla skalarów robi i chyba są zadowolone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 myślę ze dorosłe płodne samice ryb piękniczkowatych się przydadzą lapiej kupić mieczyki i molinezje więcej żywego pokarmu lub platki Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Kup te gupiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Pomysł dobry, ja dla swoich rybek krewetki zapuszczę do ogólnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Słuchajcie przecież gupiki rodzą do ok 20 małych a np mieczyki starsze samice mogą nawet do 200małych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ja postawiłbym na mieczyki albo gupiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 A molinezje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Molinezje też mogą być, generalnie wszystko co żyworodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts