pssp Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Jeżeli jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie to z góry przepraszam, ale przejrzałem kilka tematów i niestety nic nie znalazłem. Więc do rzeczy. Zauważyłem dzis rano na tle strukturalnym "kępki" czarne wg. mnie glony a zwróciłem na nie uwage poneważ przy zapalonym niebieskim nocnym świetle "świeciły" na czerwono. Z moich obserwacji są tylko pod oświetleniem nocnym... Prosze o pomoc. PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_Akwa Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 a czy to twoje światło jest ultrafioletowe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pssp Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Światło nocne normalne ledy niebieskie w szklanej tubie. Nie udało mi sie zrobić zdjęć przy tym oświetleniu ale zamieszczam z włączonym oświetleniem. Są to czarne krzaczki (żeby nikt nie pomyslał, że chodzi mi o krewecie... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwica79 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 być może to szantransje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts