huebert Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Witam serdecznie, Pytając o to jaki filtr mam zamontować w akwarium poradzono mi abym założył wątek dotyczący obsady mojego akwarium. Wiem, że mam źle dobrane ryby. Proszę o podpowiedź co jest źle i w jakim kierunku powinienem podążać w przyszłości. W akwarium pływają dwie kosiarki, dwa glonojady syjamskie, parka kirsyków, parka barwniaków i dwa bystrzyki czerwone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia1984 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Witam serdecznie, Pytając o to jaki filtr mam zamontować w akwarium poradzono mi abym założył wątek dotyczący obsady mojego akwarium. Wiem, że mam źle dobrane ryby. Proszę o podpowiedź co jest źle i w jakim kierunku powinienem podążać w przyszłości. W akwarium pływają dwie kosiarki, dwa glonojady syjamskie, parka kirsyków, parka barwniaków i dwa bystrzyki czerwone. Do Twojego akwarium nadają się jedynie bystrzyki. To są ryby ławicowe, więc musisz dokupić ich jeszcze kilka, podobnie jest z kiryskami tylko teraz pytanie jakie masz?? Jeśli pigmeje lub pandy to ok, jeśli inne to też oddaj. Co do obsad poczytaj forum i zdecyduj się na coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekb Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Na 45 litrów to najlepiej akwarium dobrze obsadzić roślinkami i dać 1+2 bojownika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinek8413 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Kolega Bartek ma rację bojownik i gąszcz roślin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts