ślimak:P Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Mam pytanie . Mam 3 mieczyki 2 samice i 1 samca Od pewnego czasu obie samice są bardzo grube . Zrobiłam im głodówkę ale one nadal są grube. Nie widzę też plamki ciążowej :( (nie mają żadnych zmian skórnych , nie ma też powodów aby podejrzewać chorobę) Jedna z nich zaczęła dzisiaj chować się za roślinkami . Czy to może być ciąża ?? (będę je jeszcze obserwować może zauważę plamkę ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nataRYB Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 raczej to ciąża obserwuj ją czy nie ma plamki ciążowej i czy ją samiec gryzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ślimak:P Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 Pod brzuszkiem ?? Jeśli tak to wiedz że podgryza tam obie :kwiaty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts