bednar Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Powiedzcie mi czy taka obsada będzie dobra w moim zbiorniku 10x - neon czerwony 2x - barwniak czerwonobrzuchy 6x - kirysek panda 6x - brzanka sumatrzańska 2x - bocja wspaniała Co o tym myślicie nie jest za dużo? oczywiście tą obsadę co mam teraz nie będzie pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Myślę że jest ok ładnie dobrane ryby ale może coś innego zamiast barwniaków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 10x - neon czerwony 2x - barwniak czerwonobrzuchy 6x - kirysek panda 6x - brzanka sumatrzańska 2x - bocja wspaniała Moze byc : 10 x neon czerwony 6 x kirysek panda 6 x brzanka 2 x barwniak Bocja nie bo za małe akwa i są to ryby stadne a 2 szt. to nie stado Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 dla bocji jest ciasno... a zamiast barwniaków nie lepsze byłyby kakadu lub ramirezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martha Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Obsada może być ale bocja to ryba stadna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Właśnie nie dawaj Bocji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednar Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Powiem tak od kiedy mam te dwie bocje to nie mam ślimaków i chciałbym je zostawić więc jak myślicie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts