magd0s Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Dlaczego nie działa mi filtr? Otóż mam filtr aquael fan mini i powiem że nie działa. Podłączam do prądu i niby wszystko jest ok ale w ogole wody nie filtruje i przy tym bardzo głośno "charczy" (nie wiem jak to nazwać) czym to moze być spowodowane? na pudełku jest namalowana rurka do filtra (regulacja napowietrzania, ktora trzeba miec nad woda), nie mam jej czy to moze byc powod nie dzialania filtra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3promile Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Zawiesił się - zdejmij pokrywę głowicy, wyjmij wirnik, wyczyść wszystko, złóż do kupy i jazda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Dlaczego nie działa mi filtr? Otóż mam filtr aquael fan mini i powiem że nie działa. Bo nie czaje. Pompuje wodę czy nie??? nie właśnie, tak jakby coś w środku się zapchało i w ogóle nic nie leci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor13xxx Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 to wez go dobrze przeczyść bo moze się zapchał, kiedyś jak miałem filtr wewnętrzny to jak się zapchał to nie chodził tylko coś chuczało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts