yahooo79 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 witam!!! mam chore skalary i parę podejrzanych innych rybek. Wysyłam fotkę powiedzcie czym to leczyć i co robić.Dziękuję z góry!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elunia233 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 To wygląda na martwice płetw musisz poprawić warunki i kupić lek polecam z firmy sera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioSuro Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Polecam MICOCID Zooleku. Ja na 6 kirysków spiżowych wyleczyłem 5. Postępowałem w/g tego co jest na etykiecie. Zrobiłem kwarantannę. Być może zrobiłem źle (w każdym razie inaczej niż radzili w sklepie). W każdym bądź razie ryby zostały wyleczone, po wpuszczeniu nie ma nawrotu. Dodam jeszcze, że zrobiłem kwarantannę ponieważ mam krewetki, a na opakowaniu jest informacja, że środek jest toksyczny dla bezkręgowców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahooo79 Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 dzięki!! spróbuje i napisze czy coś pomogło. Do tej pory lałem CMF Tropikala i żadnego efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts