ciocia13 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Witam zmieniłam dzisiaj w moim akwarium wodę tak jak robię to raz na dwa trzy miesiące dlaczego padły mi prawie wszystkie rybki pozostały -glonojad dość stary -6 kirysków - parę młodziutkich gubiczków przeniesionych z innego akwarium a padło -3 molinezje -3 żałobniczki -3 mieczyki -z 8 gobików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Wodę podmienia się co tydzień ok.20-30% nie co 3 miesiące, podaj więcej informacji o zbiorniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciocia13 Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 wodę podmieniam raz w tygodniu zbiornik ok 100l, filtr sporo większy niż na takie akwarium zmieniam wodę kiedy zbierze się na dole zbyt dużo glonu i zaczyna być taka czerwonawa jak tak zaczęłam robić to roślinki troszkę zaczęły rosnąć a nie tyko obumierać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Jeśli wymieniasz całą wodę to właśnie najprawdopodobniej przez to rybki umierają. Podaj parametry wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts