paula13 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Wczoraj zauważyłam, że coś dzinwnego dzieje się z jednym danio. Jest strasznie chudy i ciągle pływa z otwartym pyszczkiem. Stał się też bardziej ospały. Próbowałam wczoraj żucić mu jedzenie, myślałam, że może nie umie się dostać do niego, ale on poprostu nie jest nim wogóle zainteresowany. Mam w akwa 4 danio, ale tylko ten ma taki problem. Reszta to żywe, zdrowe rybki z zaokrąglonymi brzuszkami. Wiecie może co się z nim dzieje ? Prosze szybko pomóżcie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszub Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 moze cos mu utchneło Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula13 Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Dlaczego prawie nikt nie pisze?. Prosze pomóżcie. Wydaje mi się, że on może niedługo padnąć jak czegoś nie ździałam robi się coraz chudszy i chudszy ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jeśli ma sztywny i otwarty pyszczek nic nie poradzisz,sam nie zje i Ty go nie nakarmisz.Jest na straconej pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula13 Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 szkoda a nie wiesz może czym to może być spowodowane ? Boje się, że i inne danio może to dopaść... :/ EDIT: Temat zamykam. Danio nagle przestał mieć otwarty pyszczek i dziś poskubał ze smakiem TetraMin Crisps Nadal ciekawi mnie czym to było spowodowane, ale i tak strasznie ciesze się, że wrócił do zdrowia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts