lukaszn Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Witam zaprezentuję wam moje arcydzieło jakim jest akwarium 200l testów nie znam bo skończyły sie miesiąc temu. Obsada: 5 x Mieczyk 20 x Neon 11 x Gupik 2 x Cierniooczek 5 x Molinezja 5 x Kirys Panda 5 x Kirys Pstry 5 x Otosek 1 x Raczek Marmurkowy Maszyneria filtrująca: Tetra tec ex 1200 Ogrzewanie: aqua el 150w Światło:4 x 36w Foto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Baniak świetny, tylko czekać aż się roślinki rozrosną Strasznie dużo żyworódek. Nie masz problemów z narybkiem, czy reszta obsady "wetnie" wszystko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 akurat na żyworódki mam zbyt zwłaszcza na molinezje i gupiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpenio78 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Narazie to nie ma co oceniac. Trzeba poczekac az wszystko urosnie. Obsada dla mnie jakas dziwna ale w to nie wnikam. Koniecznie jakies tlo bo poki co wyglada to strasznie Moge zyczyc powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 dlaczego tło?? właśnie bez tła jest ok moge ogladać baniak z trzech stron i od gory.. tła na bokie nie zamierzam... ewentualnie roślinność po bokach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpenio78 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 dlaczego tło?? właśnie bez tła jest ok moge ogladać baniak z trzech stron i od gory.. tła na bokie nie zamierzam... ewentualnie roślinność po bokach Jakies inne tlo bo to niebieskie nie bardzo wyglada Ogolnie nie jest zle, tylko troche czasu dla roslin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol112 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Baniak fajny podoba mi się Rośliny niech rosną a jeśli o obsadę to ja zdecydowałbym się na 10 szt jednego gatunku. Ale jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoSabo Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 A jak sie ma raczek do rybek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszn Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 no jak sie może mieć.. powiem tyle najedzony.. smakują mu gupiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts