luki11111 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 hmm moje brzanki sie dziwnei zachowują...tzn tylko nieraz:) a mianowicie ...wygladają na zdrowe....plywają zwawo ,bawia sie, ganiają,zerują ,a jak sie wrzuci im pokarm too wrecz przeganiają inne rybki... chodzi jednak oo ich zawisanie głową w dol zazwyczaj przy filtrze na pare chwilek... czy wasze brzanki wykazują podobne zachowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Brzanki tak odpoczywaja i spia. To normalne. Wybieraja zawsze miejsca miedzy roslinami i o slabym przeplywie wody. Poswiec kiedys latarka jak zgasisz swiatlo - wisza jak nietoperze Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 heheh tak myslałem ze tak odpoczywają) w nocy to zauwazyłem ze tak wiszą) ale w dzien too troche sie strachłem;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 czy to noc czy dzień nie ma znaczenia my też czasem lubimy drzemke zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts