krzyss97 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 czy otoski zjadaja rosliny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Otoski nie zjadaja roslin. Nalezy je karmic pokarmem roslinnym. Na przekaske wsuwaja glony. Dobrze czyszcza liscie roslin z glonow, szczegolnie okrzemka. Regularnie nalezy podawac im marchew, zielonego ogorka, cukinie, brokuł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 a czy te warzywa powinny być gotowane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Marchew - gotowana al dente, kalafior i brokuł - gotowane na pół twardo, cukinia i ogórek surowe - ewentualnie polane wrzatkiem przed podaniem i obrane ze skórki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 dzięki za podpowiedz wczesniej się z tym nie spotkałem wiedziałem tylko o środku sałaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał1994 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Powiedz mi, która ryba zjada rośliny??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 są ryby które żywią się tylko roslinami np.sielawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts