cwaniak_cs Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Dzisiaj zakupiłem w sklepie owoc "kokos". Piszę ten temat, ponieważ chciałbym sie zapytac: - czy to musi być specialny kokos? - czy rybom sie nic nie stanie? - czy musi być on wysuszony? - czy te wąsy nie wprowadzą zadnych bakteri? - czy trzeba go jakoś specialnie przygotowac? (solanka, wrzątek, itd.) - czy w akwarium nie zgnije? Akwarium ma około 50-55L Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Poszukaj na forum już byłem pełno tego typu tematów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cwaniak_cs Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 No własnie założyłem ten temat, ponieważ nie moge znaleźć tego tematu- proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Strona główna + Zrób to sam + trochę orientacji = viewtopic.php?f=40&t=21820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cwaniak_cs Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 NO dobra, ale w tamtym temacie jest tylko o tych wąsach, a ja zadałem troche inne pytania. - czy to musi być specialny kokos? - czy rybom sie nic nie stanie? - czy musi być on wysuszony? - czy te wąsy nie wprowadzą zadnych bakteri? - czy trzeba go jakoś specialnie przygotowac? (solanka, wrzątek, itd.) - czy w akwarium nie zgnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 viewtopic.php?f=40&t=15515 + setka podobnych tematów. 1. Zwykły kokos ze sklepu. 2. Nic się nie stanie jeśli go dobrze przygotujesz. 3. Po co jak i tak wkładasz go do akwarium. 4. Nie. 5. Odpowiedź w podesłanym linku co i jak. 6. Jeśli postąpisz dobrze z punktem 5 nie zgnije Temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts