bednar Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Mam zbiornik 126l zamierzam zmienić swoją obsadę tylko proszę was o pomoc czy tak może być więc: 10x neon czerwony 2x barwniak czerwonobrzuchy (PARA) 1+2 kakadu (1 samiec 2 samice) 4 ramirezki (2 pary) 6 kirysków Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 wydaje mi się że nie powinno się trzymać tyle pielęgniczek w jednym akwa - poza tym ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednar Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 a co ty byś proponował jak obsadzić akwa moze noony i bzrwniaki czerwonobrzuche i coś do tego?? masz jakiś pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 chyba spoko obsada ale po co pielęgnice...> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Mam zbiornik 126l zamierzam zmienić swoją obsadę tylko proszę was o pomoc czy tak może być więc: 10x neon czerwony 2x barwniak czerwonobrzuchy (PARA) 1+2 kakadu (1 samiec 2 samice) 4 ramirezki (2 pary) 6 kirysków 15x neon czerwony 1+3 kakadu 1+1 ramireza 8 kirysków panda Zadbaj o duzo kryjowek w przeciwleglych kątach akwarium, zeby kakadu i ramirezy ustalily miedzy soba rewiry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednar Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 15x neon czerwony 1+3 kakadu 1+1 ramireza 8 kirysków panda Zadbaj o duzo kryjowek w przeciwleglych kątach akwarium, zeby kakadu i ramirezy ustalily miedzy soba rewiry. a zamiast kakadu mogą być barwniaki czerwonobrzuche???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Chyba moga ale wtedy to juz nie bedzie biotop. Musisz tylko tak jak juz pisalam zapewnic duzo kryjowek. Barwniaki beda zadowolone z grot np z orzechow kokosowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Kakadu mogą być bardzo agresywne podczas tarła, ja bym się nie zdecydował trzymać ich z innymi pielęgnicami w tak małym akwa ps. prośba - zmień temat na taki jak powinien być http://forum.superakwarium.pl/viewtopic.php?f=39&t=517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts