przemok96 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Siemka, mam pytanko czy w jednym 60l baniaczku może być na raz harem prętnika karłowatego i parka ramirez? Atreyu: Temat przenoszę. Zakładaj tematy odpowiednich działach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Niestety nie. Albo to, albo to + 10 do 15 neonów innesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkazanyNaBluesa Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Od biedy by uszlo... ja mam tak w 100 litrowym jak ty bys chcial( tyle zepretnik morelowy, ale to podoby jest do karłowatego) i jakos scisniete nie są. Ale w 60 l nie ma co tak łączyc dwóch biotopów, ładniej by wyglądała parka ramirezów, z 10 neonow, bystrzyków,hokejówek itd i jakies kiryski, np. panda. Chyba ze woliszbiotop azjatycki, to wtedy harem pretnika karłowatego moze byc , jakies razbory i piskorki na dno. Ładnie by w tych biotopach tez jakis zbrojnik niewielki wygladal, ale co do tego nie jestem pewien bo masz troche za male akwarium na nie, ale do tego o biotopie azjatyckim napewno małe stadko otosków by weszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts