edziulka87 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Witam! Jakie rybcie zaproponowalibyście do akwa 330 l? Myślałam o kilku skalarkach i akarach z Maronii. Nie wiem jednak jak te ryby dogadują się ze sobą? No i co do tych rybek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybio0oka Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 hm to zalezy jakie ryby ci sie podobaja i jakie bys chcila/mozesz miec. o tych gatunkch wiem niewiele, jednak mysle ze moglabys tak dorzucic stadko jakis innych rybek czy pielegnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 a może spore stadko neonków ? Albo pielęgnice, przecież masz duże akwa więc naprawdę można zaszaleć> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 jak masz kase to kup paletki i stadko neonków Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 jak masz kase to kup paletki i stadko neonków niewiadomo czy załozycielka tematu jest początkująca...jesli tak to paletek nie polecam ... trudne w utrzymaniu ..trzeba dbac o twardosc wody itp... pozatym nie oszukujmy sie są drogogie a co do tematu to : proponuje : skalarki fajnie mogą byc i moze do tego bocje wspaniałe i cos jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 A co powiesz na malawi? 330 litrow to juz bardzo fajna wielkosc zbiornika dla pyszczakow Albo tanganika. Bardzo podobaja mi sie ksieżniczki burudi i trofeusy. Moznaby stworzyc cos bardzo ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 polecam wielogatunkowe skalary mieczyki gupiki molinezje itp itd a ludzie niech gadaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts