skalar2 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam w domu kokosa i postanowiłęm że włożę go do akwarium. Nie wiem tylko jak go przygotować żeby ryby się nie potruły Najpierw chciałem go zasuszyć żeby ten biały środek sam odpadł, ale po jakimś tygodniu zaczął "dziwnie" śmierdzieć. Jak zrobić żeby można go było spokojnie dać do akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agniesia01 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 viewtopic.php?f=40&t=15515&hilit=preparowanie+kokosa EDIT: viewtopic.php?f=40&t=7964 nawet z fotkami znalazłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi