hodowca1 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 mam problem kupiłem kiryska spiżowego albinosa jakiś miesiąc temu i pewnego razu zauważyłem że niema jednego oka za jakiś czas zobaczyłem że niema drugiego oka tylko trochę krwi jak narazie żyje ale bez obu oczu jak mogło to sie stać choroba czy inne ryby?? proszę o szybką odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 mam problem kupiłem kiryska spiżowego albinosa jakiś miesiąc temu i pewnego razu zauważyłem że niema jednego oka za jakiś czas zobaczyłem że niema drugiego oka tylko trochę krwi jak narazie żyje ale bez obu oczu jak mogło to sie stać choroba czy inne ryby?? proszę o szybką odpowiedz możliwe że to przez inne rybki ..okaleczyły go .. wymień wszystkie twoje rybki ... a masz sztuczne roślinki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzoon Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 to raczej napewno inne ryby-mi sie zdarzylo to samo tylko że ze zbrojnikiem-pyszczaki wygryzly mu oczy.przezyl jeden dzien a pozniej zdechl...takze musisz sie pogodzic ze smiercia swojego kiryska Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodowca1 Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 sztucznych roślinek nie mam . Ale on mi żyje jakiś tydzień bez oczu i pływa po całym akwa a tak w ogóle to dzięki za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts