szymon9 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Witam.Mam takie rybki jak: -dania(oddaje) -mieczyki(oddaje zamieniam na platki) -neonki -ramirezy -kiryski(chce dokupić) -otoski(chce dokupić) Karmie je Ichtio-Vit i Cichlid Gran .Chce dokupić jeszcze Bio-Vit,Dafnia i Wafer Mix czy moje rybki będą to jadły??To dobra dieta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambi Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Ja mam daphnie i nie chcą mi jeść za nic w świecie a do reszty niech się inni wypowiedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszagfc Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Te pokarmy co podałeś z pewnością będą jadły ryby z twojej obsady , ale ja bym dołączyła jakieś mrożonki jeszcze typu ochotka ,wodzień . proponuje lekturę viewtopic.php?f=37&t=10247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypisekHWK Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Możesz kupić sobie 10 dag wołowiny i ją zamrozić.Ścierać na tarce 2 razy w tygodniu.Wybarwi Ci ryby i nie złapiesz jakiegoś syfa,które trafiają się w mrożonkach i żywym.Ja karmie tą wołowiną i jest git xD POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKAWA Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Dla kirysków i otosków pokarm "kirysek" dla otosków spirulina jeśli kupisz mrożonkę to ją pokrój nożykiem przed podaniem bo inaczej ineskom do pyszczka nie wejdą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts