Skocz do zawartości

korzen


Rekomendowane odpowiedzi

jest swietna, choc b. dawno opublikowana ksiazka hansa freya pt moje akwarium i on zaleca wygotowanie wielokrotne korzenia w wodzie z sola, najlepiej kamienna niejodowana! jesli konar wyplywa- przygniesc go kamieniem. wode kazdorazowo trzeba zmieniac, a potem zostawic korzen na ok tydz. w wodzie. jesli korzen jest za duzy do gotowania, nalezy go wielokrotnie wyparzac takze roztworem soli. pozniej nalezy go z tej soli wyplukac, ale wazne jest i to, zeby korzen nie barwil wody garbnikami, prawda? moi znakomici przedmowcy, :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...