krakus82 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Mam pytanie,można trzymać piranie z pielęgnicami czy sie pożrą na wzajem ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 To zależy jakie w jakim akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nepix Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Raczej osobno . Zdecyduj sie albo na piranie albo na pielegnice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marten25 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 przepraszam że piszę na starym temacie, ale chiałem dodać komentarz, ponieważ dzisiaj popełniłem tą straszną pomyłkę jaką podpowiadają wszelacy nie doświadczeni akwaryści, a mianowicie chodzi mi o to że, nigdy nie należy wrzucać pielegnicy pawiookiej do zbiornika z piraniami, bo skończy się to tragicznie, dla oskarka:( . takze przestrzegam wszystko co wolno pływa lub się prubuje postawić piraniom skończy w ich brzuchach! pozdrawiam:) i nie krzyczcie na mnie, że poruszyłem zapomniany temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts