john Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 http://allegro.pl/item826300295.html podobna kryjówka pojawiła się niedawno w moim akwarium, barwniaki praktycznie po chwili obrały ją za swoje schronienie co myślicie o takich kryjówkach w akwarium?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 8zł za kokos ?! ... ja kupiłem w Carrefourze za 3.00 zł chyba , wydrążyłem miąsz .... wygotowałem w soli i cały czas moje zebry tam składają ikrę.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappa2 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 korzen i kokos to najczesciej wkladana rzecz do akrawium. natomiast oferta na allegro z gotowym kokosem to wedlug mnie mala kpina. chyba ze ktos jest bardzo leniwy i nie umi sobie wyciac dziure w kokosie wyskubac srodek i wygotowac pare razy (najpierw z sola potem bez). ja osobiscie nie obdzieralem kokosa z wlosow i zrobilem 2 dziury. moze za doplata ten allegrowicz dorobi druga dziure ^^ a kryjowki z takich rzeczy sa bardzo prakyczne, daja schronienie i polepszaja wode. zreszta sam to zaobserwowales po swoich pupilach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Temat zamykam, był on rozpatrywany, dyskutowany,rozkładany na części pierwsze i omawiany wiele, wiele razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts