Jump to content

Otoski+ skalary

lukasz1992
 Share

Recommended Posts

Po to że one mają 4,5 cm i po to że w akwarium wiekszym o 150 l mogą się lepiej schować. Już wiesz droga shaniqo?

tak...1,5 cm to duza różnica :roll:

według mnie kup sobie , moze dadzą rade ale skoro masz dorosle sklary to mogą mieć ucztę

ale skoro jestes mądrzejszy to prosze ;)

Ja nie napisałem że jestem mądrzejszy. Chodzi o to że rybka 4,5 cm już im się nie zmieści w ryjku. Mogą ją chyba na początku poobgryzać (płetwy) a póżniej jeszcze troche urośnie i nie będą zwracać chyba uwagi. Co o tym sądzisz?

Ja nie napisałem że jestem mądrzejszy. Chodzi o to że rybka 4,5 cm już im się nie zmieści w ryjku. Mogą ją chyba na początku poobgryzać (płetwy) a póżniej jeszcze troche urośnie i nie będą zwracać chyba uwagi. Co o tym sądzisz?

ehh... to sądzisz ze to ze im poobgryzają płetwy i ze ryby będą cierpiec będzie ok ? :roll: no prosze cie...

z resztą robisz jak uwazasz tylko współczuję tym rybkom ...

TDC: No Shan , no ja Cie proszę :D

cały temat bez sensu , bo praktycznie sam sobie odpowiedziałeś co będzie itd... że płetwy odgryza , ze odrosną , ze zaczną tolerować, osobiście uważam że w przyszłości nikomu ten temat sie nie przyda ... tak wiec najlepszym wyjściem będzie usunięcie go ...IMHO uważam że skalary nic nie zrobią otoskom , nie raz widziałem je razem , duże skalary z małymi otoskami .... i nic sie nie działo ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...