paco1981 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Witam. Mam pytanko , a mianowicie chodzi o to czy da się coś zrobić gdy zwinniki podgryzają rośliny, a dokładnie chodzi o anubias bo innych nie ruszają. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomon666 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 A podajesz im pokarm roślinny typu Bio-vit lub spirulinę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paco1981 Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Podaję tropical roślinny, Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomon666 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 w takim razie nic więcej do głowy mi nie przychodzi oprócz tego że może częstotliwość karmienia trzeba zwiększyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Może zwiększ "dawkę" pokarmu roślinnego albo podaj im gotowany kalafior,marchewke Link to comment Share on other sites More sharing options...
paco1981 Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Ok spróbuje zwiększyć dawkę narazie podgryzły jeden liść ale cos mi mówi że to nie koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts