Remo Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Witam czy piranie czerwone można hodować z innymi wielkimi rybami ??? np. Pielęgnicami Pawieoko ??? lub Motylowcem ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Wydaje mi się, że motylowiec pójdzie na pierwszy ogień bez względu na cokolwiek a pawiooka... cóż jak będą zbliżonych rozmiarów a piranie zawsze najedzone to może... Widziałem kilka razy w sklepach, w mega przerybionych aqwariach piranie z innymi rybami ale co tam się działo na dłuższą metę to HGW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucnoture Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 luknij i poszukaj więcej jak się zachowują piranie, takie małe a co mogą zrobic większe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Pawiookie na pewno zdominują piranie , są dużo większe i agresywne , co do motylowca to nie wiem, nigdy nie miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts